95% Van de klanten beveelt dit bedrijf aan!

95%
G. van Oudheusden

Binnen een week de complete bouwkundige tekeningen inclusief aanzichten, details en constructieberekeningen aangeleverd. Dit is een aanrader voor iedereen die snel een goede bouwtekeningen nodig heeft.

Deze klant geeft het bedrijf  90%
K. Hoogervorst

Tekenbureau de Koning heeft de tekeningen van mijn huis prima zodanig uitgewerkt zodat ze uiteindelijk toch geaccepteerd werden door de welstandscommissie. Met een vaste lage prijs werden alle tekeningen in orde gemaakt en zonder te komen met meerwerk in verband met aanpassingen.

Deze klant geeft het bedrijf  95%
Van der Wiel

Goede samenwerking en communicatie.

Deze klant geeft het bedrijf  85%
van Nunspeet

Zeer goed en vakkundig geholpen. Denkt goed mee met de klant en zoekt altijd naar oplossingen. Hierdoor is bij ons het juiste resultaat behaald. Pluspunten: vakkundig, meedenkend, steekt er veel tijd in, ook naar aannemers duidelijke tekeningen en beschrijving.”

Deze klant geeft het bedrijf  80%
Fam. Van der Plas
Cijfer: 8

De pluspunt is dat er altijd 1 vast contactpersoon is die alle planning van de werkzaamheden weet. Niets is te veel gevraagd als er wat aangepast moet worden. Zeer zeker een hoge prijs kwaliteit verhouding.

Deze klant geeft het bedrijf  80%
P. Ouwekerk
Cijfer: 8

Tekenbureau de Koning heeft voor mij een goed verkoopplattegrond samengesteld wat ertoe heeft geleid dat mijn woning sneller is verkocht. Daar ben ik ze erg dankbaar voor.”

Deze klant geeft het bedrijf  70%
R. van der Bilt
Cijfer: 7

Mijn complimenten gaan uit naar de snelheid en accuratie van tekenbureau De Koning. Ik heb een tekening laten maken voor het plaatsen van een dakkapel en ben zeer tevreden met het resultaat.

Deze klant geeft het bedrijf  75%
Familie Jansen
Cijfer: 7

Wij hebben probleemloos een bouwvergunning via tekenbureau de Koning laten aanvragen voor een aanbouw aan ons huis. Nadat wij een bouwtekening hadden laten maken bij tekenbureau de Koning, verliep de communicatie met de aannemer ook beter. Gezien de nauwkeurigheid en prijsvergelijking raden wij het iedereen aan.”

Deze klant geeft het bedrijf  80%
H. Hoek
Cijfer: 8

Tot mijn verbazing waren mijn verkoop plattegronden binnen 1 werkdag klaar. Dit zorgde ervoor dat ik het verkoopproces van mijn huis direct kon starten. Wat mij betreft was de samenwerking top!

Deze klant geeft het bedrijf  80%
.