Bouwtekening maken

Bouwtekening maken voor al uw projecten. Bouwkundig Tekenbureau de Koning verzorgt bouwkundig tekenwerk voor onder andere architectenbureaus, aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, ziekenhuizen, bedrijven en particulieren. Een bouwtekening maken of het nou voor een aanbouw is of voor een dakkapel hoeft niet duur te zijn. Bekijk de overzicht van onze prijzen.

Als je bouwt zonder bouwtekening dan is de kans op discussies en problemen groot in de uitvoeringsfase. Het is daarom altijd aan te raden om een goede bouwkundige tekening te laten maken. Dan heb je alles zwart op wit vastgelegd. De aannemer is dan verplicht om volgens deze bouwtekening te bouwen.

Bij een aanbouw of verbouwing zijn bouwtekening maken van belang voor een goed en gestructureerd bouwproces. Niet alleen legt u van tevoren precies vast wat er veranderd gaat worden aan uw woning, voor grotere bouwprojecten hebt u ook een bouwtekening nodig bij het aanvragen van een vergunning.

Wilt u het maken van een bouwtekening uitbesteden aan professionals? Dan weet u zeker dat u een goede bouwtekening krijgt. Dit kan veel geld besparen doordat de verbouwing/bouw soepeler verloopt. Als je een goede bouwtekening hebt, zorgt dit ervoor dat er minder fouten gemaakt worden. Kortom, een tekening is een belangrijke stap die de leidraad zal zijn voor de verbouwing, en dus erg belangrijk is! Het voordeel van een onze tekenaar ten opzichte van uw eigen aannemer is dat onze tekenaars onafhankelijk zijn en enkel uw belangen behartigen. 

Diensten

Naast onze expertise als bouwkundig tekenbureau staan wij ook voor u klaar met andere bouwkunde diensten zoals het maken van ontruimingsplattegronden, aanvalsplattegronden, veiligheidsplattegronden, gebruiksmeldingsplattegronden, NEN 2580 metingen en splitsingstekeningen.

  • bouwtekeningen

.